Kras en Win
Home | Gratis krassen | Krasloten bonus | Krasloten winkans | Krasloten info
Hopa.com Primescratchcards Scratch2Cash  
 

Krasloten

Krasloten zijn de snelste loterij spelletjes van ons land. Ze zijn in het jaar 1974 bedacht door twee experts in retail promoties en sindsdien wereldwijd uitgegroeid tot ontzettend populaire kansspelen. Jaarlijks gaan er vele miljoenen van over de toonbank en ook brengen ze regelmatig miljonairs voort. Ook in Nederland zijn krasloten niet meer weg te denken. Vind maar eens een winkelstraat waar je ze niet kunt kopen. De kracht van krasloten zit hem vooral in het feit dat je meteen kunt zien of je hebt gewonnen. Je hoeft dus niet een trekking af te wachten, maar kunt meteen kijken of er op jouw lot een mooie geldprijs is gevallen. Een ideaal spel dus voor nieuwsgierige mensen. En zeg nou zelf, wie is er niet nieuwsgierig. Ook belangrijk is dat meespelen vaak al kan vanaf 1 euro en je regelmatig een klein prijsje wint.

40 keer gratis krassen

Online krasloten

Een volledig nieuw rage is de online versie van krasloten. Net als vrijwel alle andere kansspelen heeft ook het kraslot sinds een paar jaar een online variant. En het opvallende is dat ook online krasloten in korte tijd over de hele wereld gigantisch populair zijn geworden. Er is ons geen onderzoek bekend, maar het zou ons niet verbazen als er inmiddels meer online krasloten dan echte krasloten worden verkocht. Online krassen heeft verschillende voordelen ten opzichte van echte krasloten. Om maar een paar te noemen:

  • Je kunt online krasloten thuis kopen en spelen
  • Prijzen die je wint worden meteen bij jouw tegoed opgeteld
  • Je hebt online keus uit vele tientallen verschillende krasspelletjes en er verschijnen wekelijks nieuwe
  • Je zit niet met grijs spul onder je nagels en een waardeloos kaartje als je verliest (milieubewust)
  • Je kunt krasloten online ook gratis spelen (lees volgende alinea)
  • Je ontvangt bij de meeste aanbieders van online krasloten aantrekkelijke bonussen

Gratis online krasloten spelen

Zoals je wel kunt lezen hebben online krasloten verschillende voordelen ten opzichte van echte krasloten. Een belangrijk voordeel is het gratis kunnen spelen. Niet iedereen wil namelijk altijd gokken om echt geld of heeft überhaupt geld om een gokje mee te wagen. Het is dan leuk om te weten dat je ook gratis kunt spelen. Dus zonder inleg. Nadeel is dan echter wel weer dat je ook geen geld kunt hebben en het krassen snel gaat vervelen. Gelukkig hebben enkele aanbieders van online krasloten nu een oplossing gevonden voor mensen die internet krasloten eens willen uitproberen of die geen geld hebben om in te leggen: gratis krassen om echt geld. In ruil voor registratie bij enkele aanbieders van online krasloten kun jij als nieuwe speler helemaal gratis online krasloten ontvangen. Zo kun je dus krassen om echt geld zonder zelf ook maar een euro te riskeren.

 

 

Online krasloten nieuws

Bonuscode Hopa krasloten
Mega Casino

Artikels

Krasloten Jackpot
Toekomst online krasloten
Populaire online krasloten
Online krasloten

Toplinkpartners

Online Krasloten
Gratis online krasspelletjes