Kras en Win
Home | Gratis krassen | Krasloten bonus | Krasloten winkans | Krasloten info
Hopa.com Primescratchcards Scratch2Cash  
 

Disclaimer

In de eerste plaats is het goed om te weten dat kraswin.nl geen aanbieder is van online krasloten e.a. kansspelen. Wij geven slechts informatie en verwijzen naar websites van derden. Dit doen we wel zo zorgvuldig als mogelijk. Zo verwijzen we alleen naar aanbieders die nu al in gesprek zijn met de Nederlandse Kansspelautoriteit om t.z.t. legaal in Nederland te kunnen operen. Momenteel is het namelijk nog niet mogelijk om een online kansspel legaal aan te bieden in Nederland. Dit zal op z'n vroegst in 2015 mogelijk worden. De aanbieders op onze website voldoen nu al (zo ver als mogelijk) aan de straks geldende eisen. (De online krasloten aanbieders opereren nu nog vanuit EU landen als Malta en Cyprus).

We kunnen echter niet 100% garanderen dat de door onze verstrekte informatie altijd kloppend is. De inhoud van de websites van derden kan veranderen, we worden niet altijd meteen op de hoogte gebracht van essentiële aanpassingen, enz. Hiervoor kunnen we niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Kraswin.nl bevat alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen. Het is niet toegestaan om materialen zonder toestemming te kopiëren, verspreiden of op een andere manier te gebruiken.

Kraswin.nl maakt geen gebruik van cookies, de websites waar we naar toe linken echter wel. Zij maken gebruik van cookies om o.a. bezoekers statistieken bij te houden, maar ook om spelers na een bepaalde tijd van inactiviteit automatisch uit te loggen.

 

 

Online krasloten nieuws

Bonuscode Hopa krasloten
Mega Casino

Artikels

Krasloten Jackpot
Toekomst online krasloten
Populaire online krasloten
Online krasloten

Toplinkpartners

Online Krasloten
Gratis online krasspelletjes