Kras en Win
Home | Gratis krassen | Krasloten bonus | Krasloten winkans | Krasloten info
Hopa.com Primescratchcards Scratch2Cash  
 

Krasloten winkans

Zowel op onze website als vele andere, lees je veel over de maximaal te winnen prijzen, gratis speelgeld promoties en bonus aanbiedingen. Niet onbelangrijk natuurlijk, maar als je besluit om eens met echt geld een gokje te wagen, dan is het wel zo prettig om te weten wat je winkans is.

40 keer gratis krassen

Laten we eerst eens kijken naar de welbekende papieren / kartonnen kraskaarten die je in veel winkels kan kopen. Hier zal je gemiddeld gezien op 1 van de 4 kraskaarten een prijs winnen, echter de prijzen die je wint zijn vaak laag. Zo win je regelmatig de kosten van 1 kraskaart terug en zelden prijzen meer dan 10 euro. De kerst kraskaart geeft zelfs prijs op 1 van de 2 kaarten, maar wederom zijn dit met name prijzen t.w.v. een kerst kraskaart. Vanzelfsprekend gaan de hogere prijzen en hoofdprijzen er ook wel uit, maar wel zeer zelden. Wat dat betreft is het beter om te kijken naar het uitbetalingspercentage. Dit percentage ligt namelijk rond de 64%. Dit betekend dat je van elke 100 euro die je besteed aan kraskaarten, je gemiddeld 64 euro terug winnen. Hierbij is het wel zo eerlijk om te vermelden dat gewonnen prijzen van €454,- of meer al belast zijn met kansspelbelasting. De prijzen worden dus netto uitgekeerd. Tevens zijn ze verplicht om een bepaald percentage aan behaalde winst te gebruiken om goede doelen te steunen.

Winkans online krasloten

Bij online krasloten (en de andere geld win spelletjes die worden aangeboden door de kraslot platforms), zal je gemiddeld gezien op 1 van de 3 spellen een prijs ontvangen. Ook deze prijzen zijn veelal bescheiden prijsjes en soms zelfs minder dan de inzet. We zien alleen wel dat de prijzen boven de 10 euro ook vaak worden uitgekeerd. Prijzen boven de 25 euro zien we regelmatig uitgekeerd worden en boven de 100 zelden. We hebben het dan wel over het spelen met een inzet van 1 euro of minder. Zodra je er voor kiest om te spelen met een inzet van bijvoorbeeld 10 euro per spel, dan is het bovenstaande verhaal niet van toepassing, mist je de bedragen vertienvoudigd. De winkans is dus groot te noemen.

Ook bij online krasloten is het beter om te kijken naar het uitbetalingspercentage. We zien namelijk dat dit percentage ligt tussen de 95 en 97%. Dit is niet zomaar uit de lucht gegrepen, maar een feit vastgesteld door een onafhankelijke kansspelen toezichthouder (simpel gezegd). Concreet gezien zullen de online kraslot aanbieders van elke 100 euro die wordt ingezet, er 95 tot 97 euro weer als winst uitkeren. Dit scheelt dus nogal wat met de papieren versie, maar weet wel dat de winsten bruto worden uitgekeerd. Heb je meer dan €454,- winst behaald, dan zal je zelf moeten zorg dragen voor de aangifte kansspelbelasting. Let wel: het gaat om winst, je mag namelijk de gedane stortingen er van af halen.

De reden van dit erg grote verschil is simpel, online krasloten aanbieders hebben geringe kosten en enorm veel spelers van over de hele wereld. We hebben het dan over miljoenen euro's, dollars, ponden... per dag. 3 tot 5 procent hierover is voldoende om alle kosten te betalen en een leuke winst over te houden.

 

 

Online krasloten nieuws

Bonuscode Hopa krasloten
Mega Casino

Artikels

Krasloten Jackpot
Toekomst online krasloten
Populaire online krasloten
Online krasloten

Toplinkpartners

Online Krasloten
Gratis online krasspelletjes