Kras en Win
Home | Gratis krassen | Krasloten bonus | Krasloten winkans | Krasloten info
Hopa.com Primescratchcards Scratch2Cash  
 

Krasloten bonus

Op onze pagina "gratis krassen" hebben we het al gehad over de gratis speelgeld promotie. Deze actie is alleen niet de enigste die prominent in beeld staat... Zo geven alle online krasloten aanbieders een mooie 100 tot 150 procent bonus bij een eerste geld storting, die kan oplopen tot €200,- Het lijkt hierdoor net alsof je wel erg veel gratis speelgeld kan ontvangen. Dit klopt slechts gedeeltelijk en dit komt omdat gestort speelgeld wat anders is dan bonusgeld.

40 keer gratis krassen

Wederom kijken we naar Scratchmania om het bovenstaande te verduidelijken. De afbeelding hier boven is één van de prominent aanwezige op hun website in een slide show (dia). Het verteld gelijk al dat je een bonus tot €200,- kan ontvangen. Als we verder kijken, is het duidelijk dat het een 100% welkomstbonus betreft die spelers ontvangen bij hun eerste geld storting. De bonus zal zelfs automatisch worden bijgeschreven in je account saldo, er is dus geen bonus code nodig. Ter verduidelijking:

  • Stort €10,- en ontvang €10,- gratis, speel met €20,-
  • Sort €50,- en ontvang €50,- gratis, speel met €100,-
  • Sort €100,- en ontvang €100,- gratis, speel met €200,-

Lijkt best leuk toch? Dit soort promoties zie je niet terug bij de kartonnen kraskaarten en dan hebben we het nog niet eens over de winkans die bij online krasloten veel hoger is. Maar waar moet je rekening mee houden w.b.t. de welkomstbonus...

Bonusvoorwaarden

Net zoals bij de gratis speelgeld promotie, zijn er voorwaarden verbonden aan het verkregen bonus geld. Gelukkig zien we bij Scratchmania geen maximaal te winnen bedrag wat je kan behalen door te spelen met bonus geld, maar wel weer de "20 keer moeten inzetten". Dit betekend dat als je bijvoorbeeld een bonus bedrag van 20 euro hebt ontvangen, je deze 20 keer moet hebben ingezet voordat de evt. winsten worden omgezet in echt geld. Dit is dus 20 keer 20 euro = €400,- We hebben het hierbij dus niet over het gestorte bedrag, maar alleen over de verkregen bonus.

Het 20 keer moeten inzetten van het bonus bedrag voorkomt dat je als speler gelijk een uitbetaling aanvraagt. Zo is het niet mogelijk om €200,- te storten, het dubbele in je saldo te krijgen en dit bedrag meteen kan laten uitbetalen.

Natuurlijk is (als we het voorbeeld blijven volgen) een bedrag van €400,- moeten inzetten, hoog te noemen. Maar je zal dit sneller behalen dan je vooraf zou verwachten. Op 1 van de 3 online krasloten e.a. spellen, ontvang je namelijk een prijs. Dit zijn vaak kleine prijsjes, maar het zorgt er wel voor dat je erg lang kan spelen. Zodoende wordt de kans alleen maar groter dat je ook eens een hogere prijs wint. Hiermee doelen we nog niet eens zo zeer op de hoofdprijzen van €200.000,- maar een keer €100,- of €250,- winnen gebeurt vaak genoeg. Zodoende is het in te moeten zetten bedrag zo behaald.

Nog even terug komend op de hoofdprijs van 2 ton. Deze is er al een aantal keer uitgegaan bij Scratchmania (e.a.), maar als je bedenkt dat ze dagelijks vele spelers hebben uit verschillende landen, dan is de kans om deze te winnen erg klein. (Weliswaar groter dan om de jackpot te winnen bij de staatsloterij o.i.d.).

 

 

Online krasloten nieuws

Bonuscode Hopa krasloten
Mega Casino

Artikels

Krasloten Jackpot
Toekomst online krasloten
Populaire online krasloten
Online krasloten

Toplinkpartners

Online Krasloten
Gratis online krasspelletjes